ShellCard

Tijd is geld

Als ondernemer wilt u geen tijd kwijt zijn aan het bijhouden van uw brandstofadministratie. Daarom is er de Shell Card. Een brandstofpas die losse declaraties en de tijdrovende bonnetjesadministratie overbodig maakt. Om er voor te zorgen dat u niet teveel betaalt, is ons station altijd scherp geprijsd. Als Shell Card houder ontvangt u altijd een gegarandeerde korting van 5 cent per liter (inclusief btw) t.o.v. de Shell adviesprijs.

Simpele boekhouding

De Shell Card betekent vooral gemak. Uw medewerkers tanken bij Shell, rekenen af met de kaart en het verschuldigde bedrag wordt elke week automatisch van uw rekening afgeschreven.

Slimme Factuur

Elke week ontvangt u van Shell een gedetailleerde elektronische factuur in PDF-formaat. U vindt er de uitgaven en/of aankopen per medewerker, vermeld met en zonder btw. De fiscus verwacht een professionele btw-factuur voor teruggaven en de btw op brandstof. Aan de hand van de Shell factuur gaat dat dus heel eenvoudig. Bovendien kunt u een gedetailleerd overzicht van de kosten bekijken via Shell Card Online wanneer u maar wilt. En omdat u per medewerker inzicht hebt in de brandstofuitgave, houdt u beter controle op uw wagenpark.

Makkelijk en veilig betalen

Met de Shell Card kunnen u en uw medewerkers voortaan makkelijk tanken en afrekenen bij ieder Shell station in Nederland.

Ook aankopen uit de Shell shop kunnen desgewenst worden afgerekend met de Shell Card. Zo hoeven uw medewerkers ook geen contant geld meer bij zich te hebben voor motorolie, ruitenwissers of autolampjes en dat is wel zo veilig. Met de Shell Card is speciaal voor ondernemers met een wagenpark tot ongeveer 20 auto’s. Groeit uw bedrijf? Dan groeien de mogelijkheden van uw Shell Card natuurlijk mee.

Profiteer vandaag nog

Zoveel gemak en voordeel laat u niet liggen. Bestel de Shell Card vandaag nog. U heeft uw Shell Card dan binnen ongeveer drie werkweken in huis. Wilt u meer informatie over de Shell Card? Bel dan even met 0900 - 202 27 30 of vraag ernaar op ons station.

Gemak en zekerheid

Credit+card+cards+debt+XXX+high+res
  1. -Overzichtelijke, gedetailleerde totaalfactuur;
  2. -Eenvoudige btw terugvorderen;
  3. -Tot 2% brandstof besparen met Shell Fuelsave;
  4. -Altijd scherp geprijsde brandstof van hoge kwaliteit;
  5. -Snel en eenvoudig passen beheren van Shell Card Online.

Nu aanmelden

Terwijl u zaken doet, doen wij uw administratie.

Begin besparen van tijd en geld met de Shell Card.


KLIK HIER OM U AAN TE MELDEN

                      Geertsma Tankstations BV is exploitant van: de VennenHoogebrugHoogezandMeedenertolParkzicht en Wehe den Hoorn